Nordsjællands Akupunktur

 I Hillerød siden 2016

Jette Villadsen

Om mig:

Jeg blev uddannet zoneterapeut og bindevævsmassør i 1985 og har siden da beskæftiget mig med personlig udvikling  bl.a. gennem astrologi, parapsykologi, krop-gestaltterapi og Bachs blomstermedicin. Min interesse for alternative helbredelsesmetoder førte til, at jeg har taget en akupunkturuddannelse i TCM (Traditional Chinese Medicine). 

Udover akupunktur til voksne, har jeg specialiseret mig i behandling af børn, et emne jeg har interesseret mig for siden jeg skrev speciale om “Sengevædning” (Enuresis Nocturna) i forbindelse med min afgangseksamen fra Akupunkturakademiet. Behandling af børn foregår altid på børnenes præmisser og jeg har et godt tag på børn og er god til at skabe kontakt og tillid.

Jeg har endvidere efteruddannet mig i blandt andet: Moxa behandling, skalp akupunktur, Dr. Tan’s Balance Method og kosmestisk akupunktur.

Jeg giver mig tid til børn såvel som voksne og får ofte at vide at min behandling er smertefri og meget afslappende.

Jeg er RAB registreret som akupunktør og Zoneterapeut i PA (Praktiserende Akupunktører) og samarbejder med sygeforsikringen Danmark.

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til Akupunktur og Zoneterapi, udført af RAB-registrerede zoneterapeuter/akupunktører, der indberetter elektronisk til “danmark”, og  når der foreligger en lægelig stillet diagnose.

Mange sundhedsforsikringer dækker ligeledes behandling med Zoneterapi eller Akupunktur ved RAB registrerede behandlere.

Læs mere om RAB (Registrerede Alternative Behandlere) på sundhedsstyrelsens hjemmeside her.

Ring endelig for en uforpligtende snak for at høre hvad jeg kan hjælpe dig med.

Uddannelse:

Desuden deltager jeg løbende på relevante efteruddannelser og foredrag for være opdateret på seneste nyt og for at opretholde min RAB-registrering

Praktiserende akupunktører